lördag 14 februari 2009

Där satt den!

Jag är helt i extas efter nattens händelse. I förra inlägget så skrev jag om hur det började ta sig för Milla och mig i pokern på Svenska Spel. Att vi då var på pallplats men kanske inte vann så mycket mer än 100 kr, vilket jag tyckte var mer än bra....tills igår kväll!

Jag gick med i turneringen "Kvällskvisten" precis som vi brukar. Kände mig inte så jätte motiverad, speciellt inte när internet la av dom sex första minutrarna av turneringen. Jag trodde redan då att jag har förlorat alla marker på small och big blind bara, så var inte fallet. Jag hade kvar mina marker minus ett fåtal och var nu med i matchen.
När jag insåg att jag var en av dom 48 som var kvar i tävlingen så kände jag att jag kan nog vinna dom där 100 kronorna igen, det kändes bra. Nästa gång jag tittade på hur många som var kvar så stod det 10!!!!!!!!! Shit Pommes! Då steg pulsen. Jag hade då kommit upp i en prissumma på ungefär 500:- och var hur glad som helst. Efter en stund så avbröts turneringen och jag satt och spotta och svor för jag trodde att internet var där och förstörde igen, men det var för att vi nu bara var fem stycken kvar!!!!!!!
Jag satt på finalbordet och var helt svettig och nervös. Det minsta jag nu kunde vinna var 856:-, om jag inte minns helt fel. Turneringen tickade på....

Jag vann, ALLTIHOPA!!! Malin Petersson som i vanliga fall är klapprutten på poker. Malin Petersson som i vanliga fall förlorar mot Millas två småsyskon på 9-10 år i poker hemma live.
Prissumman för att vinna turneringen, komma 1.A, som jag då gjorde =), var 6700 svenska kronor.
Förstår ni hur mycket pengar det är för en som sitter arbetslös?!
På ett sätt så var det en jäkla tur att jag var hemma själv (Milla är i Umeå och matchar) med tanke på att jag fick nån slags speldjävul i mig som gjorde att jag hoppade upp och ner i sängen av lycka. Har varit mer eller mindre varit sömnlös i natt bara för att jag inte har kunnat berätta det för nån med tanke på att alla sov och klockan var ju rätt mycket när pokern tog slut, men det är sååååå värt det. Nu har jag berättat för Milla och hon blev nog lika glad som mig.
Detta har firats med ett glas juice, en yoghurt och en macka, känns inte rättvist men vi får fira på måndag. Vi kör en All in på den!

Idag möter Endreiterna Ö-vik. Ett Ö-vik som är löparvilliga som få, iaf av det jag har sett. Dom är som ett jobbigt myggbett som bara kliar och kliar. Idag är det slutkliat. Min magkänsla känns bra och vad jag hörde i bakgrunden när jag pratade med Milla nyss lät som ett taggat och laddat gäng i bussen på G till Ö-vik. Jag håller tummarna! Två och en halv timma kvar till matchstart.

På tal om match. Imorrn har mitt Visby IBK en viktig match på schemat. Vi möter dom som just nu ligger 2.a, alltså ett steg över oss i tabellen. Motståndarna heter Hansa Hoburg och är ett knippe köttare. Många blåmärken kommer delas ut imorrn. Jag säger: "Bring it On".
Det är mycket skriverier nu om Damlaget, inte för att det går bra för oss utan om den rådande ekonomiska krisen. Överallt i tidningen kan man läsa att damlaget ska läggas ner för att vi kostar för mycket!? Istället ska man "satsa" på ungdomslagen vilket i sig låter vettigt. Borde man inte vara stolt som sportchef över att man inte bara har ett herrlag som det går bra för utan även ett damlag som är på väg att få kvala till division ett? Och vadå kostar för mycket? Vi får ju inte ens matchstrumporna betalda, dom köper vi själva. Vi kan inte vara det laget som kostar mest i Visby Ibk just nu. Istället för att ge bort diverse resor till Prag till herrlaget kan man inte då satsa lite mer på att istället försöka ha kvar alla lag som nu finns, speciellt damlaget. Nått är det som inte stämmer! Man kan ju undra vad Herr Ordförande tänker vad gäller denna frågan. Varför är han så inne på att just damerna ska kastas bort?
Nu skiter vi i det och tar och fixar ett kval först och främst, sen får vi ta tag i Herr Of.

Nu är det kaffe här sen blir det till att följa matchen Ö-vik- Endre via liveuppdateringen.

Trevlig helg alla!

Over and Out!

2 kommentarer:

ELIN K sa...

Grattis! Kanonkul Malin, tummen upp! :)

Anonym sa...

Till Elin: Tack så jätte mycket! Nu hoppas jag bara på att det händer lite fler gånger :)